Påske i Bjølsengata

I går etter jobb dro eg på Storosenteret for å trene, og etter å ha handla mat på ICA så må eg gå forbi Mester grønn for å komme ut igjen. Og da var det gjort! Eg såg denne søte påskekyllingen stod og kikke på meg, så eg måtte nesten berre ta han med meg. Han ropte "Få vere med deg heim". Og det fekk han lov til :) :)


Bjørn vart svært glad i denne pelsen med ein gong og satte den på skrivebordet sitt? Og eg som hadde planar om å ha den på bordet - hehe. Spørs om eg ikkje må ned i kjellaren og sjå om eg har fleire påskekyllinger eg kan pynte med eller så får eg opp og sjå om det er fleire som ropar på meg ;)

Tok med meg denne begoniaen og, så viss du veit korleis eg skal stelle med denne for å få den til å overleve neste helg - tips mottas med takk! :) Kor mykje vatn, kor ofte osv :) Fuglen hadde eg frå før av, syntes den passa så godt :)

5 kommentarer

02.apr.2011 kl.12:00

Du e no flink! Eg har det så rotete at eg berre unngår å være heime så eg slipp å sjå på det :p god helg til dikkan! søt pelsdott ja!! Men har ikkje greie på blomstrer:p

Greta

02.apr.2011 kl.12:45

Sett den under springen og la annet renne godt iogjennom før du sett den i pyntepotta att. den skal ikkje tørke ut så lenge den blomstrer, men den skal ikkje stå å svømme i vann i krukka heller derfor dusje og renne av.

herlig påskekylling. Har lagt på påskeduker på kjøkkenet etter att eg rydda der i dag. Ha ei fin helg både du og Bjørn. klem

ninsas

02.apr.2011 kl.19:57

Anonym: Hihi, takk takk. Du kan bruke eit par timar, så er det fint igjen veitu ;) Ha ei fin helg!

ninsas

02.apr.2011 kl.19:58

Greta: Takk for tips. Ditt tips er no fulgt, så får vi håpe den held seg ei stund! :)

Påskedukar, ja. Det skulle eg kjøpt meg og, men det får bli neste år. Har kjøpt litt fleire påskekyllingar idag som eg har pynta litt rundt med :) Ha ei fin helg du også!

mamma

02.apr.2011 kl.20:45

Hei,Kanskje du må sy deg ein,eller kanskje e får finne fram heklenåla og gult garn.Da har me litt tidsfordriv i påsken...Må vel bli ei råd.Kjøp ein fra meg til deg,så e det fint på bursdagen din mandag...

Skriv en ny kommentar

hits